Veckans Recap: Semester på riktigt!

Hej, hoppas du mår bra idag 🙂 Det är en fantastisk söndag. Har du varit på stranden något? Det var ju riktigt varmt både igår och i fredags. Jag stack tidigt till Falsterbo Strand med mina syskon Nour och Yousef i fredags. Det var lagom med folk när vi kom fram. Var superorolig över att fastna i bilköer. Men vi lyckades undvika det. Vid tre-tiden började det dock bli packat och då var det ändå dags för oss att köra hem igen.

 

VECKANS JOBBIGASTE

Beställde en massa kläder från Asos och de är en online-butik som jag litar på. Eftersom jag beställt kläder av dem ett par gånger vet jag att de alltid har kvalitativa kläder, skickar i tid och så att varorna kommer fram i tid (ja, även nu under Corona-tider) och är helt enkelt väldigt smidiga. Men så kommer paketet så här med Postnord? Inget saknas men kom igen, postnord?

 

VECKANS GODASTE

Alltså! Jag och Tony har nog skapat Sveriges godaste hamburgare! FINGALICKIN’ GOTT!
Innehåller: Kött, rödlök, bostongurka, barbeque-sås, dillsås (blev över från en annan maträtt), stekt ägg, ketchup, majonäs, ost, avocado och tomat! Här kommer en close-up!

 

VECKANS JOBB

Vaddå jobb? Jag tar långa promenader, hänger med Tony, kollar på en massa realityserier, käkar popcorn och slappar 🙂 Detta får jag göra i typ 6 veckor till!

 

VECKANS LOOK

Sportswear! Nätt och tätt.

 

VECKANS BÄSTA

Den här godingen är min mans systers barnbarn. Hon var på besök med sin familj och hon fångade mitt hjärta! Världens underbaraste!

 

VECKANS BOOST

Jag dricker vanligtvis vanligt Lipton svart-te och älskar det men har läst att det tydligen förstör/tar bort vitaminer från kroppen. Så ifall man ska dricka det så ska man inte göra det i samband med mat. Grönt te är ju ett nyttigt alternativ MEN jag klarar inte av smaken! YUK! MEN så hade vi mynta över hemma och så kom jag ihåg att jag faktiskt brukade dricka väldigt mycket Mynta-te när jag varit på resa i Libanon och Syrien. Så, yes! Testa det här! Så gott och så fräscht! You can thank me later 🙂

 

VECKANS MYSIGASTE

Idag väckte jag Tony med det här goda! Ja, jag bakade bullarna själv! Hade ingen jäst men det funkade ändå.

Dela gärna om du gillar!

One Reply to “Veckans Recap: Semester på riktigt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Warning: Undefined array key "sfsi_riaIcon_order" in /customers/3/5/8/suuz.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 165 Warning: Undefined array key "sfsi_inhaIcon_order" in /customers/3/5/8/suuz.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 166 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/3/5/8/suuz.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 177 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/3/5/8/suuz.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 276 Warning: Undefined array key "sfsi_snapchat_display" in /customers/3/5/8/suuz.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 285 Warning: Undefined array key "sfsi_reddit_display" in /customers/3/5/8/suuz.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 282 Warning: Undefined array key "sfsi_fbmessenger_display" in /customers/3/5/8/suuz.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 279 Warning: Undefined array key "sfsi_tiktok_display" in /customers/3/5/8/suuz.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 273
error

Tipsa gärna sidan till någon du känner!